Exit 2019: Festival o kojem se priča

exit festival

Prvi Exit festival je održan 2001. na Petrovaradinskoj tvrđavi, dok je nulti održan 2000. godine kod Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Nakon 19 godina od pokretanja sada već najpoznatijeg muzičkog festivala u regionu i šire, ovogodišnji Exit festival će biti održan od 4. do 7. jula na istom mestu, na Petrovaradinskoj trvđavi.

Exit festival je postao popularan po zanimljivom muzičkom programu, velikom broju bina i muzikom za svaku dušu. Festival je nudio i više od same muzike, mogla je da se odgleda predstava ili film. Zanimljiv sadržaj nas očekuje i ove godine.

Zanimljivosti počinju već od ranog jutra 4.7.2019. u Exit festivalskom kampu, a ko nije bio u kampu, kao da nije bio na Exit-u J

Na ovogodišnjem Exit festivalu, možete očekivati preko 1000 izvođača, a neki od njih su: The Cure, Skepta, DJ Snake, Carl Cox i The Chainsmokers.

Ljubitelji roka ne propustite the Cure u četvrtak 4.7.2019. koji će otvoriti ovogodišnji Exit, a ljubitelji repa Skeptu u nedelju 7.4.2019.

Ne treba propustii ni čuvenog DJ Carl Cox-a, koji nastupa u četvrtak 4.7.2019. a koji je poznat po odličnim nastupima širom sveta.

Na binama će se smenjivati najpopularniji izvođači svih žanrova od Zvonka Bogdana do ska legende Selecter preko čuvenog Ateist Repa u originalnoj postavci od pre 30 godina.

Ovogodišnji Exit festival je propraćen serijom bilborda sa porukom: “Da li znaš odakle dolazi tvoja roba” sa ciljem da se spreči unošenje narkotika na festival i time spreče mladi da probaju neki od narkotika po prvi put.

Poruke su jasne: Pre nego što unesete nešto u svoj organizam, zapitajte se odakle ta roba“ dolazi.

exit festival

Na preko 40 bina na Petrovaradinskoj tvrđavi predstaviće se preko 1000 akreditovanih umetnika iz celog sveta i zbog toga Exit festival u Novom Sadu vredi posetiti.

Detaljan program, cene ulaznica i sve informacije u vezi sa Exit festivalom koje vas zanimaju možete pročitati na zvaničnoj web prezentaciji EXIT festival možete naći ovde.

Budite prvi koji će komentarisati

Vaš komentar

Your email address will not be published.


*