Love Fest u Vrnjačkoj Banji

love-fest-otvaranje
Slika preuzeta sa https://lovefest.rs/lovefest-2018-official-aftermovie/

Love Fest se ove godine održava od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji na kome će nastupiti mnogi poznati izvođači uključujući Bajagu i Instruktore, Dubiozu Kolektiv, Bojanu Vunturišević i druge.

Program Love Festa na bini Live, 1.8. će otvoriti nastup Bajage i Instruktora, a iste večeri nastupiće Bojana Vunturišević čiji je vokal jedan od najboljih na današnjoj srpskoj rok sceni.

2.8. nastupiće Senidah, koja je u prethodnih godinu dana imala veliki broj hitova i Surreal, momak koji je za kratko vreme postao poznat čitavom regionu. Iz Zagreba stiže Kuku$ klan, a tu su i nove nade srpske trep scene Hazzei Elon.

Nakon 6 godina, na Love Festu na bini Jack Live nastupiće Dubioza Kolektiv, a iste večeri nastupiće i Ida Prester sa svojim bendom Maika.

Odslušajte pesmu koju je Dubioza Kolektiv snimila posebno za Love Fest:

3.8. nastupiće The Martinez Brothers. Martinezi će u subotu 3. avgusta nastupiti zajedno sa čuvenim Marcom Carolom i tako zatvoriti 13 izdanje Love Festa. 

Pošto je bend pomerio svoj nastup sa 2.8. na 3.8. svi oni koji su kupili ulaznicu za 2.8. da bi čuli ovu čuvrenu braću iz Bronksa moći će da refundiraju svoj novac na prodajnim mestima na kojima je karta kupljena ili da kartu zamene za subotu 3. avgust bez ikakve nadoknade 3. avgusta, na pultu za zamenu narukvica do 21:00h.

Kupite 3 karte, 4-tu dobijate gratis

Idealana prilika da se okupi ekipa i ludo provede u Vrnjačkoj Banji 3 dana!

Cena karte je bila 32 evra za ceo festival pre 27.7., a kupite 3, četvrtu kartu dobijate BESPLATNO akcija je trajala do 20.7.

Međutim, ovih karata više nema, tako da ako želite da posetite Love Fest možete kupiti dnevnu kartu, kao i VIP trodnevni komlet koji je takođe ograničen.

Karte su poskupele od 27.7. i prodavaće se po punim cenama.

Kartu možete naručite preko sajta Love Festa.

Smeštaj u Vrnjačkoj Banji rezervišite na vreme!

Ukoliko ponestane smeštaja u Vrnjačkoj Banji, uvek možete da se smestite u obližnjem Trsteniku i tako posetite još jedan grad u Srbiji.

Treba znati da se na festivalu sve plaća u tokenima!

Veliko interesovanje mladih za Love Fest

love-fest-nastup
Slika preuzeta sa https://lovefest.rs/kakva-noc-vrhunska-produkcija-lovefesta-i-odlican-ilario-alicante/

Organizatori 13 Love Festa kažu da je interesovanje za festival drastično povećano ove godine.

Booking. com beleži više 80% popunjenosti smeštajnih kapaciteta u Vrnjačkoj Banji. Većina hotela u Vrnjačkoj Banji je rasprodala svoje smeštajne kapacitete.

Najviše posetilaca će biti iz regiona, ali ove godine dosta mladih na Love Fest dolazi iz Nemačke, Italije i Francuske.

Ove godine na 5 muzičkih bina očekuju vas najveća svetska imena među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Richie Hawtin, The Martinez Brothers, kao i regionalne muzičke zvezde Bajaga i Instruktori, Dubioza Kolektiv, Senidah, Sara Jo i mnogi drugi.

Ovogodišnji slogan festivala je: “Po tvom ukusu” i kako organizatori kažu, slogan nije slučajnost.

 

Budite prvi koji će komentarisati

Vaš komentar

Your email address will not be published.


*